Γρεβενα Φωτια : Κορονοϊός: «Γονατίζουν» Πέλλα, Ημαθία και Γρεβενά με 195 ... - Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών.

Γρεβενα Φωτια : Κορονοϊός: «Γονατίζουν» Πέλλα, Ημαθία και Γρεβενά με 195 ... - Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών.. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δημοτικές ενότητες πεταλούδων και καλλιθέας. Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Στη δυτική μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Συναγερμός έχει σημάνει και στα γρεβενά καθώς είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις του μετώπου της φωτιάς που εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων στο καρπερό εξαιτίας ενίσχυσης της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο.

Στη δυτική μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Βάζει φωτιά στη νάξο με τις καυτές εμφανίσεις της. Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι κι αυτή την ώρα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε. Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της.

Ερντογάν: Ελλάδα, μην πάρεις λάθος δρόμο, θα είσαι μόνη ...
Ερντογάν: Ελλάδα, μην πάρεις λάθος δρόμο, θα είσαι μόνη ... from images32.inewsgr.com
Ο δημοσιογράφος μάκης νασιάδης μάς μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από τις πυρκαγιές σε κοζάνη και γρεβενά. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Σε αυτές τις περιοχές έχον σπεύσει και ασθενοφόρα για να. Δύσκολη η κατάσταση και στα γρεβενά, με 4 οικισμούς να εκκενώνονται λόγω πυρκαγιάς. Βάζει φωτιά στη νάξο με τις καυτές εμφανίσεις της. Εντολή εκκένωσης του οικισμού μαριτσά. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στα γρεβενά. Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Σε αυτές τις περιοχές έχον σπεύσει και ασθενοφόρα για να.

Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς. Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση στη δημοτική ενότητα γαλλικού. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει. Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στα γρεβενά. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στην σμίξη γρεβενών. Βάζει φωτιά στη νάξο με τις καυτές εμφανίσεις της. Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Σε αυτές τις περιοχές έχον σπεύσει και ασθενοφόρα για να. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς, που εκδηλώθηκε γύρω στις 9:45 το πρωί, σε πολυκατοικία στα γρεβενά. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δημοτικές ενότητες πεταλούδων και καλλιθέας.

H rihanna έκανε το μανικιούρ των καυτών κοριτσιών. Βάζει φωτιά στη νάξο με τις καυτές εμφανίσεις της. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα. Στη δυτική μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα.

www.tsekouratoi.gr ~ Lost Empire
www.tsekouratoi.gr ~ Lost Empire from lh3.googleusercontent.com
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Στο σημείο έφθασαν αμέσως δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας γρεβενών με επτά άνδρες, έσβησαν την φωτιά, αλλά η σκεπή και πολλά μέρη του σχολείου είχαν ήδη καταστραφεί. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στην σμίξη γρεβενών. Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της. Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς. Δύσκολη η κατάσταση και στα γρεβενά, με 4 οικισμούς να εκκενώνονται λόγω πυρκαγιάς. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Ο δημοσιογράφος μάκης νασιάδης μάς μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από τις πυρκαγιές σε κοζάνη και γρεβενά.

Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση στη δημοτική ενότητα γαλλικού.

Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Συναγερμός έχει σημάνει και στα γρεβενά καθώς είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις του μετώπου της φωτιάς που εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων στο καρπερό εξαιτίας ενίσχυσης της. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι κι αυτή την ώρα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς, που εκδηλώθηκε γύρω στις 9:45 το πρωί, σε πολυκατοικία στα γρεβενά. Σε αυτές τις περιοχές έχον σπεύσει και ασθενοφόρα για να. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στην σμίξη γρεβενών. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Δύσκολη η κατάσταση και στα γρεβενά, με 4 οικισμούς να εκκενώνονται λόγω πυρκαγιάς. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στα γρεβενά. Βάζει φωτιά στη νάξο με τις καυτές εμφανίσεις της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δημοτικές ενότητες πεταλούδων και καλλιθέας. Στη δυτική μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς, που εκδηλώθηκε γύρω στις 9:45 το πρωί, σε πολυκατοικία στα γρεβενά.

Φωτιά στα Γρεβενά: Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί ...
Φωτιά στα Γρεβενά: Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί ... from cdn.pagenews.gr
H rihanna έκανε το μανικιούρ των καυτών κοριτσιών. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο λογγίτσι στυλίδας. Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στην σμίξη γρεβενών. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι κι αυτή την ώρα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί στα γρεβενά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της. Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης της έντασης των ανέμων. Στη δυτική μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση στη δημοτική ενότητα γαλλικού. Δύσκολη η κατάσταση και στα γρεβενά, με 4 οικισμούς να εκκενώνονται λόγω πυρκαγιάς. Βάζει φωτιά στη νάξο με τις καυτές εμφανίσεις της. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι κι αυτή την ώρα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς, που εκδηλώθηκε γύρω στις 9:45 το πρωί, σε πολυκατοικία στα γρεβενά. Ο δημοσιογράφος μάκης νασιάδης μάς μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από τις πυρκαγιές σε κοζάνη και γρεβενά. Στο σημείο έφθασαν αμέσως δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας γρεβενών με επτά άνδρες, έσβησαν την φωτιά, αλλά η σκεπή και πολλά μέρη του σχολείου είχαν ήδη καταστραφεί. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα.